Prevoz robe
HACCP – „Bezbednost prehrambenih proizvoda“
Uvođenjem i sertifikacijom HACCP sistema u oblasti transporta i skladištenja robe, još jednom smo potvrdili odlučnost da poslujemo odgovorno i u skladu sa međunarodno priznatim standardima i preporukama. Stalna briga o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda u lancu snadbevanja primarni je cilj poslovanja naše kompanije. Poslovanjem u skladu sa principima HACCP sistema svojim klijentima garantujemo bezbednost prehrambenih proizvoda u procesima transporta, skladištenja i distribucije za čije sprovođenje smo direktno odgovorni.
Sertifikat HACCP Codex Alimentarius (.pdf 2529 KB)
PONUDA USLUŽNOG TRANSPORTA I SKLADIŠNIH KAPACITETA
Zahvaljujući sopstvenom voznom parku koji čini 14 vozila različitih vrsta namenjenih distribuciji proizvoda kojima je neophodan posebni režim čuvanja i magacinskom prostoru konstruisanom za iste namene, niz godina “Mleki“ d.o.o. se bavio prevozom robe za Ad Imlek Beograd i dve godine uslužnim transportom za potrebe trgovačkog lanca “Metro“ u Požarevcu .

Zahvaljujući sopstvenim transportnim i skladišnim kapacitetima “Mleki“ d.o.o. svojim sadašnjim i budućim klijentima nudi uslužni prevoz i skladištenje robe.
Prednosti korišćenja uslužnog transporta
Osnovna prednost korišćenja uslužnog transporta ogleda se u fleksibilnim troškovima, promenljivim kapacitetima i vrstama vozila, što zavisi od vaših dnevnih potreba transporta. Za razliku od sopstvenog prevoza, gde je fleksibilan samo deo troška (gorivo), uslužni transport vam pruža velike pogodnosti u pogledu troška. Još jedna bitna prednost uslužnog prevoza jasno je uočljiva kod naglog rasta prodaje, odnosno proširenja distributerske mreže novim klijentima, gde je znatno olakšano budžetiranje budućeg troška, kao i najam odgovarajućih vozila iz našeg voznog parka.
Vozni park